Fevik Elektro AS
Feviktoppen 9
4870 Fevik
Man-Fre: 07:30 - 15:30
37 25 90 10

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud

Fevik Elektro 37 25 90 10
Mail: firmapost@fevikelektro.no

 

Vi leverer og monterer FG godkjente, trådløse eller trådførte alarmer for brann og innbrudd.

Du kan velge å kople deg mot 4 stk mobiltelefoner / vaktselskap eller du kan velge å kun ha varsling internt i din bolig. Alarmen har også bla. «piper 1-piper alle « branndetektorfunksjon. Dersom innbruddsalarmen blir utløst, fungerer også hver brannalarm detektor som sirene.

Alarmen har egen funksjon for” hjemme”, ved hjelp av dørmagneter får du en” skallsikring” og du kan bevege deg fritt i huset, med alarmen tilkoblet. Alarmen kan også styres via en app på din mobil.(dersom GSM er valgt)

Vi bruker FG godkjente montører som kommer kostnadsfritt hjem til deg for sammen å finne den beste løsningen for ditt behov.

 

Med våre alarmer montert kan du få inntil 20% rabatt fra ditt forsikringsselskap på hus og innboforsikring.

 

Sjekk gjerne våre leverandører: www.elkotek.no og www.noby.no


Tyveri & Brann alarmpakke ferdig montert

Pris fra kr: 8900,- inkl mva

Pakke inneholder

  • Power Master 10, Alarmsentral
  • 1stk: Dørmagnet
  • 1stk: IR detektor
  • 2stk: Røykvarslere
  • 1stk: Fjernkontroll
  • Arbeid og kjøring

Brannforebygging i hjemmet.

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) pålegger nye regler gjeldende fra 1 jan. 2016

§ 4 Kunnskap og informasjon om brannsikkerhet i byggverk.
Eieren av et byggverk skal kjenne kravene til brannsikkerhet som gjelder for byggverket.  Eieren skal ha kunnskap om bygningsdeler, installasjoner og utstyr i byggverket som skal oppdage brann eller begrense konsekvensene av brann.   Eieren skal gjøre den som har rett til å bruke byggverket kjent med kravene som gjelder for bruken av byggverket, og med alle egenskapene ved byggverket som har betydning for brannsikkerheten. Er det flere som har rett til å bruke byggverket, skal eieren sikre at all bruk samordnes på en måte som bidrar til å forebygge brann.

§ 7 Brannvarsling og manuelt slokkeutstyr i bolig og fritidsbolig.
Eieren av boliger og fritidsboliger skal sørge for at byggverkene har brannalarmanlegg eller et tilstrekkelig antall røykvarslere. Det skal være minst én detektor eller røykvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom. Alarmen skal kunne høres tydelig på oppholdsrom og soverom når dørene mellom rommene er lukket.  Eieren skal sørge for at boliger og fritidsboliger er utstyrt med minst ett av følgende slokkeutstyr som kan brukes i alle rom:
a) formfast brannslange med innvendig diameter på minst 10 mm fast tilkoblet vannforsyningsnett
b) pulverapparat på minst 6 kg med ABC-pulver
c) skum- eller vannapparat på minst 9 liter
d) skum- eller vannapparat på minst 6 liter med effektivitetsklasse på minst 21A
e) annet manuelt slokkeutstyr med tilsvarende slokkekapasitet. Eieren skal sørge for at røykvarslere og manuelt slokkeutstyr i boliger og fritidsboliger blir kontrollert ved funksjonsprøve eller ettersyn i samsvar med leverandørens anvisninger, og at de vedlikeholdes slik at de fungerer som forutsatt.