Til hovedinnhold

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Fevik Elektro er den ledende elektroentreprenøren på Fevik og omegn, og vi har et solid rykte i bransjen. Nå trenger vi flere dyktige folk på laget!

Fevik Elektro har 15 ansatte og omsetter for ca 15 millioner. Vi er et privateid selskap som eies av noen av de ansatte. Forretningsideen vår er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet i Fevik. Medlem av EL Proffen.

Hos oss finner du et godt arbeidsmiljø med ansatte som brenner for yrket sitt og som trives i en hektisk hverdag med spennende oppgaver. Vi vektlegger høy faglig kompetanse, kvalitet og personlig kontakt. Vi jobber med alt fra nybygg, elbil-ladeparker og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Kunne du tenkt deg og blitt en av oss?

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.

Arbeidsmiljøet

Vi streber også etter å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø der du gleder deg til å gå på jobb. Vi har blant annet bedriftshelsetjeneste, kvalitets- og arbeidsmiljøutvalg, støtte til personlig trening, sosiale aktiviteter.

Det er viktig for oss at alle de ansatte trives. I det daglige arbeidet er våre montører selvstendige, men vi prøver å få til noen sosiale sammenhenger utenfor jobb. Både for og inkludere, men også bygge en lagfølelse.

Døren er alltid inn til ledelsen og det er lav terskel for å komme inn med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar. 

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.

Hvem ser vi etter?

Vi ser mye på mennesket i prosessen med å ansette folk. Det er viktig for oss at du er en person med gode verdier og en positiv innstilling. Som montør i Fevik Elektro må man være selvstendig og klar for å ta ansvar, men det er like viktig at du er god på å samarbeide med kolleger. 

Man må ha den riktige kompetansen innenfor fagfeltene vi jobber med. Du må ha lyst til å utvikle deg som person og montør. Blant annet gjennom kurs, seminarer og lignende aktiviteter. Vi går våre ansatte mulighet til å vokse. 

Vi ser alltid etter dyktige personer som brenner for faget. Har vi ingen ledige stillinger anbefaler vi deg uansett til å sende inn søknad og CV. Er du riktig person så finner vi alltid en plass til deg.

Send søknad og CV til oyvind@fevik-elektro.no

Installatør / Faglig ansvarlig / Medeier

Kim Andreas Berge

Tlf: 48315156kim@fevikelektro.no

Daglig leder / Eier

Øyvind Johansen

Tlf: 48314225oyvind@fevikelektro.no