Til hovedinnhold

Trenger du en solid elektroentreprenør?

Fevik Elektro har siden 2006 bistått næringslivet på Fevik med elektroinstallasjoner. Vi er en solid elektroentreprenør med et godt rykte i bransjen og som jobber for å levere høy kvalitet og god service til alle kunder.

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Hva kan vi hjelpe deg med?

Glassbygning. Utsiden av Jæren Sparebank. Foto
  • Prosjekt og nybygg
  • Ladeanlegg (fellesanlegg)
  • ENØK tiltak
  • Termografering
  • Adgangskontroll
  • Brannalarm og nødlys
  • Serviceavtale og internkontroll

Hvorfor benytte Fevik Elektro som din elektropartner?

Vi har en dyp forankring til vårt kjerneområde, og har de siste 15 årene bistått det lokale næringslivet med alt innenfor elektro.Fevik Elektro har tatt vare på sine næringskunder ved å levere personlig service og høy kvalitet på installasjoner. Når du tar kontakt med oss skal du oppleve at vi responderer raskt og du blir prioritert. Vi er en elektriker du kan stole på!

Fevik Elektro er medlem av EL Proffen, og det gir våre kunder en del gode fordeler. Som en fast kunde av oss med serviceavtale får du tilgang til et system hvor dere har full oversikt over kontroller som har blitt utført, materiell som har blitt bestilt, avvik, reparasjoner og vedlikehold. På denne måten kan du være trygg på at det elektriske anlegget til bedriften følger myndighetenes krav.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra dere!

Fire elbilladere fra Easee installert på rekke og rad. Lader settes i den ene av dem. Foto
Foto: Easee
Belysning over garasjeport, i tillegg til vegglamper. Foto
Foto: Lyskomponenter